[ΖΗΤΗΣΗ] Web Design Trainer @ SAE Athens

Προσφορά και Ζήτηση συνεργατών, υπηρεσιών, εξοπλισμού κ.α.

[ΖΗΤΗΣΗ] Web Design Trainer @ SAE Athens

Δημοσίευσηαπό SAE_Athens » 21.03.16, 7:26 pm

Η SAE Athens αναζητά διδάσκοντες για το τμήμα Web Design & Development.

Aναζητούμε ενθουσιώδεις εκπαιδευτικούς με σφαιρικές γνώσεις σε τομείς σχετικούς με το Graphic Design γενικά και το Web Design ειδικότερα. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν υποδειγματικές επικοινωνιακές δεξιότητες και κατοχυρωμένα τυπικά προσόντα. Εσείς φέρτε το πάθος και την πείρα σας κι εμείς θα σας παρέχουμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε στον χώρο της εκπαίδευσης.

Προαπαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες:
- Βασικές Αρχές Graphic Design
- Design για το Διαδίκτυο
- Adobe Photoshop, Illustrator
- πτυχίο από ΑΕΙ, ΤΕΙ ή άλλο αναγνωρισμένο από το κράτος Ίδρυμα

Θα συνεκτιμηθούν:
- προϋπηρεσία στην εκπαίδευση
- βασικές γνώσεις HTML, CSS και Animation
- Adobe Edge

Η SAE Athens είναι εκπαιδευτικός φορέας μεταλυκειακής εκπαίδευσης που προσφέρει εξειδικευμένες τεχνικές σπουδές σε τομείς της βιομηχανίας των Creative Media. Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο http://www.sae.edu.

Παρακαλείστε να υποβάλετε το βιογραφικό σας στο e-mail athens@sae.edu με subject: "Web Design Trainer" μέχρι την 1η Απριλίου 2016 και ώρα 21:00. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνυποβάλλουν portfolio (διευθύνσεις online).
SAE_Athens
Member
 
Posts: 1
Εγγραφή: 16.03.16, 8:24 pm

Επιστροφή στο IV.II VCDC Αγγελίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων